5 Simple Techniques For gömme rezervuar

Wiki Article

markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Ege gurubu kurum yapılmadan önce ege rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı.

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the finest YouTube encounter and our most recent functions. Find out more

You could gömme rezervuar servisi email the positioning operator to allow them to know you ended up blocked. Please consist of That which you were doing when this webpage came up and also the Cloudflare Ray ID observed at the bottom of the site.

Klozet gömme rezervuar kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

VitrA gömme rezervuar established modelleri 3 ve 6 litre kullanım ayarı ile çift kademeli kullanım imkânı sunar. VitrA deneyimi ve teknolojik birikimi ile etkin su tasarrufu imkânı sağlayan gömme rezervuar modelleri Avrupa Birliği normlarına uygun değerlere sahiptir. Söz konusu normları karşılayabilmesi için geliştirilen özel hazne yapısı ve iç takımları kişisel su tüketimi sınırlamasının yanı sıra çevreye saygılı olması bakımından da son derece başarılıdır.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Rezervuar, klozet gömme rezervuar kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Tesisatın ana girişine daire gömme rezervuar girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğUnited kingdom su girişine filtre takılması

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. gömme rezervuar servisi Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha fashionable bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page